Keramika/Kamen

Ugradnja
keramike i kamena

Ugradnja keramike i kamena je važna faza u procesu dizajniranja enterijera ili eksterijera. Ovi materijali su popularni zbog svoje izdržljivosti, estetike i raznovrsnosti.

Priprema površine

Pre početka ugradnje, površina mora biti čista, ravna i suva. Bilo kakvi nedostaci ili nečistoće mogu uticati na kvalitet ugradnje. Ovo može uključivati uklanjanje postojećih podova ili površinskih slojeva.

Postavalnje pločica

Pravilno postavljanje pločica je ključno za estetiku i dugotrajnost. Uključuje nanošenje lepka na podlogu i precizno postavljanje pločica uz korišćenje ravni i drugih alata za merenje kako bi se osigurala pravilna linija i nivo.

Završni radovi

Kada se pločice postave i fuge zatvore, sledi čišćenje površine kako bi se uklonili ostaci lepka i fug mase. Ovaj korak takođe može uključivati nanošenje zaštitnih premaza ili brtvljenje spojeva radi dodatne zaštite.

Ugradnja keramike i mermera zahteva preciznost, veštinu i pažljivo planiranje kako bi rezultirala kvalitetnom završnom obradom. Naši radnici imaju iskustvo i stručnost potrebnu za izvođenje ovog procesa na najbolji mogući način.

Preuzmite naš katalog proizvoda