Ogrevno drvo

U potrazi ste za efikasnim i praktičnim rešenjem za ogrev? Ogrevno drvo na paleti pruža izvanrednu toplinu i jednostavnost isporuke direktno na vaša vrata. Ova pametna opcija ogreva ne samo da osigurava pouzdan izvor toplote, već i olakšava proces skladištenja i transporta, čineći zimu udobnijom i bezbrižnijom.

Ogrevno drvo na paleti je praktično, ekonomično i efikasno rešenje za vaše potrebe za ogrevom. Od toplog plamena u peći do osećaja sigurnosti u zimskim danima, ovaj način nabavke ogreva omogućava vam da se fokusirate na uživanje u toplini doma. Izaberite praktičnost i toplinu sa ogrevnim drvetom na paleti.

Prednosti Ogrevnog Drva na Paleti:

  1. Praktičnost isporuke: Ogrevno drvo je uredno složeno na paleti, olakšavajući isporuku direktno do vašeg doma ili poslovnog prostora.
  2. Ekonomičnost: Kupovina ogrevnog drva na paleti često je ekonomičnija opcija u poređenju sa pojedinačnom kupovinom, pružajući vam više za vaš novac.
  3. Lako Skladištenje: Paletizovano drvo olakšava organizaciju i skladištenje. Može se jednostavno smestiti na suvo i dobro provetreno mesto.
  4. Raznolikost Sortimenata: Različite vrste drva dostupne su na paletama, pružajući vam mogućnost da odaberete ogrev koji najbolje odgovara vašim potrebama i preferencijama

Poručivanje proizvoda

Popunite formu za poručivanje proizvoda. Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Detaljne informacije

U ponudi imamo ogrevno drvo na paleti. Vrste koje imamo u ponudi su: bukva, hrast, grab, bagrem.

Veličina palete je 1m x 1m x 1,8m

Veličina cepanice: 25cm, 33cm ,50 cm

U ponudi imamo ogrevno drvo na paleti. Vrste koje imamo u ponudi su: bukva, hrast, grab, bagrem.

Veličina palete je 1m x 1m x 1,8m

Veličina cepanice: 25cm, 33cm ,50 cm